Vi glæder os til at hjælpe dig.

 

Skandinaviens største profilkæde

New Wave Profile 

Medlem af New Wave Profile

Best Promotion er medlem af New Wave profile; Skandinaviens største kæde indenfor profiltøj, reklameartikler, firmagaver og arbejdstøj.
Som Skandinaviens største kæde indenfor profiltøj og profilreklame, har vi muligheden for at tilbyde dig et helhedskoncept med dine profilprodukter.

BE YOUR BRAND
Læs mere her.

På forkant med udviklingen

Vi tænker nyt og anderledes og følger med tiden, så vi hele tiden er ajour med de nyeste tendenser. Det betyder f.eks. at vi var en af de første til at levere fidget spinners med logo til en række af vores kunder. Naturligvis i super god kvalitet og med et logo, der kan ses. Vi sætter os ind i vores kunders forretning og vurderer, hvad der skaber værdi for vores kunders kunder – hvad enten det drejer sig om en sportsklub eller en virksomhed. Når vi rådgiver vores kunder, overvejer vi altid:

  • Hvordan merchandise eller reklamegaverne skaber nytte for vores kunders virksomhed.
  • Hvordan virksomheden differentierer sig ved hjælp af reklamegaver, firmagaver eller profilbeklædning.
  • Hvordan vi skaber en løsning, der virker for forskellige kundegrupper. Måske skal kunderne hos bilforhandleren ikke tilbydes samme reklamegave, men flere forskellige?
Bæredygtige reklame produkter
Vi har fokus på at levere bæredygtige produkter, som vi kan tilbyde, hvis I ønsker at understøtte jeres grønne profil med reklame- og promotionprodukter, som er fremstillet bæredygtigt. Vi har et bredt udvalg af netop bæredygtige kuglepenne, bæredygtige muleposer, bæredygtige powerbanks, bæredygtigt tøj samt mange andre produkter i vores showroom i Charlottenlund.

Skal vi hjælpe dig med at blive set?