Modtag vores nyhedsbrev

 

BestPromotion er medlem af

New Wave Profile

SKANDIVANIENS STØRSTE PROFILKÆDE

BestPromotion er medlem af New Wave profile; Skandinaviens største kæde indenfor profiltøj, reklameartikler, firmagaver og arbejdstøj.
Som Skandinaviens største kæde indenfor profiltøj og profilreklame, har vi muligheden for at tilbyde dig et helhedskoncept med dine profilprodukter.

 

BE YOUR BRAND
Læs mere her.

PÅ FORKANT MED UDVIKLINGEN

Vi tænker nyt og anderledes og følger med tiden, så vi hele tiden er ajour med de nyeste tendenser. Det betyder f.eks. at vi var en af de første til at levere fidget spinners med logo til en række af vores kunder. Naturligvis i super god kvalitet og med et logo, der kan ses. Vi sætter os ind i vores kunders forretning og vurderer, hvad der skaber værdi for vores kunders kunder – hvad enten det drejer sig om en sportsklub eller en virksomhed.

Når vi rådgiver vores kunder, overvejer vi altid:

  • Hvordan merchandise eller reklamegaverne skaber nytte for vores kunders virksomhed.
  • Hvordan virksomheden differentierer sig ved hjælp af reklamegaver, firmagaver eller profilbeklædning.
  • Hvordan vi skaber en løsning, der virker for forskellige kundegrupper. Måske skal kunderne hos bilforhandleren ikke tilbydes samme reklamegave, men flere forskellige?

BÆREDYGTIGE REKLAME PRODUKTER

Vi har fokus på at levere bæredygtige produkter, som vi kan tilbyde, hvis I ønsker at understøtte jeres grønne profil med reklame- og promotionprodukter, som er fremstillet bæredygtigt. Vi har et bredt udvalg af netop bæredygtige kuglepenne, bæredygtige muleposer, bæredygtige powerbanks, bæredygtigt tøj samt mange andre produkter i vores showroom i Charlottenlund.

WEAR YOUR BRAND

Skal I bruge firmatøj med logo til virksomheder, organisationer, klubber og/eller foreninger? Så er vi specialister. Vi anerkender vigtigheden i at fremstå professionelle og overholde påkrævede dresscodes. Derfor har vi et omfattende udvalg af tøj, der passer til både det afslappede og til det mere formelle. Vi har tillid til, at det rette tøj kan øge medarbejdernes selvtillid samt professionelle udstråling. Derfor tilbyder vi også bredt spektrum af størrelser, farver og kvaliteter, således at du kan finde det tøj, der på bedste vis repræsenterer dit brand og virksomhed.

GIVE YOUR BRAND

Vi kan præsentere jer for eksklusive forretningsgaver og produkter, hvor vi prioriterer det personlige touch. Vores gaver er velegnede til en bred vifte af anledninger, hvor relationer styrkes – ofte i forbindelse med ferie, højtider, jubilæer, afskedigelser, anerkendelse af en god indsats eller opnåelse af gode resultater.

Vi er opmærksomme på, at gaver fra arbejdsgivere har en betydelig motivationsfaktor, og at gavetradition er dybt indgroet i mange danske virksomheder. Du kan udforske vores udvalg her på hjemmesiden eller kontakte os, så vi sammen kan finde den ideelle gave til dine medarbejdere og/eller forretningsforbindelser.

 

MOVE YOUR BRAND

Vi er opmærksomme på, at mange virksomheder har et ønske om at fremme medarbejdernes sundhed og velvære. Derfor tilbyder vi kvalitetsprodukter, som ikke kun opfylder dette formål, men også bidrager til at styrke virksomhedens brand og image.

Vores sortiment af sportsbeklædning er velegnet til både træning og forskellige fritidsaktiviteter. Ved at bære sportstøj med din virksomheds logo, skaber I synlighed omkring virksomhedens engagement i sundhed. Samtidig fremmer det en følelse af fællesskab og sammehold blandt medarbejderne.

Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter, herunder løbesko, sportsbeklædning og almindeligt fritidstøj med forskellige muligheder for branding. Uanset om du har brug for en enkelt bestilling til en særlig begivenhed eller til en større mængde, såsom til en hel organistation eller klub, så står vi klar til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige produkter.

 

SHOW YOUR BRAND

Vi har et bredt udvalg af produkter til rådighed, der kan hjælpe med at fremhæve dit brand og dit budskab. Dette omfatter roll-ups, messestande og beachflag. Ved hjælp af vores avancerede teknologi kan du skabe store og iøjnefaldende visuelle flader. Vores “mobile” produkter er nemme at placere og giver dig mulighed for at skifte budskab hurtigt, så du altid kan tilpasse dig din målgruppe. Desuden tilbyder vi komplette pakker til dine digitale møder, der giver dig mulighed for at præsentere dit brand på en professionel og overbevisende måde.