Modtag vores nyhedsbrev

 

25 års erfaring i at brande danske virksomheder

Om BestPromotion

Hos BestPromotion har vi mere end 25 års erfaring med reklamegaver, firmagaver og profilbeklædning.

 

Vi har mere end 25 års solid erfaring med promotion gennem unikke løsninger, og har fulgt den hastige udvikling og stigende konkurrence inden for merchandise og content marketing.

Udfordringen for virksomheder i dag er at konkurrere med den store eksponering af produkter og online marketing – derfor bliver det stadig mere vigtigt ikke blot at blive set, men samtidig at skabe et unikt koncept og en personlig relation til din kunde, så du bliver husket.

BestPromotion blev stiftet tilbage i 1996, og i februar 2017 blev virksomheden overtaget af Karsten Jørgensen.

“Jeg har en fortid som salgschef i Solar og Brødrene Dahl, og jeg er drevet af at rådgive kunderne om den bedste løsning – uanset om det drejer sig om VVS-produkter som i mit tidligere job, eller reklamegaver, firmagaver og profilbeklædning, som jeg producerer nu.

Jeg sælger ikke bare for at sælge, men jeg gør mig umage for at finde netop dén løsning, der virker for den specifikke kunde.”

“Jeg overtog BestPromotion fordi jeg kan se, hvor stor værdi reklamegaver, firmagaver og profilbeklædning kan skabe for kunderne”

– hvis de vel at mærke bliver brugt på den rette måde.

Det vil sige: 

  • At produkterne skiller sig ud.
  • At de er af høj kvalitet.
  • At de er målrettet mine kunders kunder.

“Det er vigtigt, at vores kunder får den bedst mulige oplevelse, når de handler hos os. De skal opleve god rådgivning og professionel service, og opfatte os som en god og loyal samarbejdspartner, som altid leverer varen i den ønskede kvalitet, til den markedsrigtige pris og til aftalt tid.”

 

Ejer, BestPromotion

Du får den fulde pakke – hver gang

Vi tilbyder

Design

Vi har et dedikeret team, som altid er klar til at hjælpe vores kunder med design af deres reklame og promotion produkter.

Levering

Vi har igennem 20 år leveret løsninger fra både EU og Asien, og vi har derved opbygget et solidt samarbejde med vores transportører.

Gaver

Det er vigtigt for os, at vores kunder finder de bedst mulige firmagaver til deres kunder, og vi hjælper gerne med unikke ideer.

Sport

Vi har stor erfaring i levering af sportstøj til sportsevents som motionsløb, cykelløb, fodbold turneringer, teambuilding mm.

Vi klarer det hele

Vi sørger for hele processen fra ide til færdigt koncept. Så tag os med fra begyndelsen af jeres ideer.

Fanpleje

Vi har igennem 25 år arbejdet sammen med danske fodboldklubber. Vi har leveret alt fra fan t-shirts, halstørklæder, caps, huer, flag samt meget andet merchandise.

Digital design

Vi har et stærkt team, som er klar til at hjælpe med digitale opgaver for vores kunder – rentegning af logo, kreative ideer, grafiske løsninger.

Fotografi

Vi har et godt samarbejde med dygtige fotografer, som kan hjælpe med diverse fotoopgaver.

Vi holder fokus og skaber resultater sammen

Et typisk forløb

Ønsker og tanker

Design/ Prototype

Produktion

Levering

Medlem af New Wave Profile
New Wave profile er Skandinaviens største kæde indenfor profiltøj, reklameartikler, firmagaver, arbejdstøj
Som Skandinaviens største kæde indenfor profiltøj og profilreklame, har vi muligheden for at tilbyde dig et helhedskoncept med dine profilprodukter.
BE YOUR BRAND
Læs mere om konceptet her : https://www.newwaveprofile.dk/
På forkant med udviklingen
Vi tænker nyt og anderledes og følger med tiden, så vi hele tiden er ajour med de nyeste tendenser. Det betyder fx, at vi var en af de første til at levere fidget spinners med logo til en række af vores kunder. Naturligvis i super god kvalitet og med et logo, der kan ses. Vi sætter os ind i vores kunders forretning og vurderer, hvad der skaber værdi for vores kunders kunder - hvad enten det drejer sig om en sportsklub eller en virksomhed. Når vi rådgiver vores kunder, overvejer vi altid:

  • Hvordan merchandise eller reklamegaverne skaber nytte for vores kunders virksomhed
  • Hvordan virksomheden differentierer sig ved hjælp af reklamegaver, firmagaver eller profilbeklædning
  • Hvordan vi skaber en løsning, der virker for forskellige kundegrupper. Måske skal kunderne hos bilforhandleren ikke tilbydes samme reklamegave, men flere forskellige?
Bæredygtige reklame produkter
Vi har fokus på at levere bæredygtige produkter, som vi kan tilbyde, hvis I ønsker at understøtte jeres grønne profil med reklame- og promotionprodukter, som er fremstillet bæredygtigt. Vi har et bredt udvalg af netop bæredygtige kuglepenne, bæredygtige muleposer, bæredygtige powerbanks, bæredygtigt tøj samt mange andre produkter i vores showroom i Charlottenlund.