Be your brand

Notebook med logo

Kategorier: Merchandise

En lille detalje…

Notesbøger med logo

Notesbøger med jeres logo er gode reklamegaver. De bedste reklamegaver er dem, der bliver brugt i hverdagen. Derfor kan du med fordel se efter en notesbog eller blok med logo, når du skal vælge, hvilke reklamegaver du vil investere i.

Hos BestPromotion ved vi, hvor vigtigt det er at skabe god markedsføring med et godt reklamemateriale, og derfor har vi et bredt udvalg af notesbøger og blokke. 

Disse notesbøger vil være særdeles gode at medbringe på messen eller på kundemødet, hvor de med stor succes vil kunne placeres i en gavepose med andet materiale, der promoverer netop din virksomhed.

Denne type af reklamegaver er derfor godt til dig, som skal afholde konference eller lignende arrangementer, hvor du vil synliggøre dig selv og dit brand på en brugbar måde.

Se udvalgte muligheder i nedenstående katalog: 

Tag BestPromotion med på din rejse

Hos BestPromotion finder vi den bedste løsning til dig, så du får den synlighed og de produkter, der passer til dig og dit brand. Vi går op i kvalitet, og dine notesbøger med logo vil derfor ligeledes være af høj kvalitet. Med de bedste leverandører kan vi nemlig sikre dig luksuriøse produkter. 

Den gode service er hos os i højsædet, og vi tager dig med på rejsen fra A-Z. Vores full-service koncept betyder nemlig, at du er med fra designfasen til udvælgelsen af de enkelte produkter og udtrykket.

Med vores mere end 25 års erfaring kan du hos BestPromotion forvente personlig, kompetent og professionel rådgivning, hvor vi står klar til at skræddersy din præcise promotionsløsning. 

Med stor fleksibilitet i vores arbejde kan du altid kontakte os og forvente hurtigt tilbagevendende svar. Det giver dig frihed i dine valg samt god sikker vejledning undervejs.

Styrk dit brand med promotionsløsninger

Vil du også gerne få dine potentielle kunder eller samarbejdspartnere til at huske dig, så er promotionsløsninger en rigtig god ide. Tag derfor dine kunder med på en rejse, hvor de visuelt møder dit brand, hvor de befinder sig. 

Vi leverer både promotionsløsninger i form af displayløsninger, profiltøj, løbetøj og gaver i store og små størrelser. Vi sammensætter det, du har behov for, og hjælper dig med at opnå den perfekte synlighed for dine modtagere.

Notesbøger såvel som profiltøj er med til at styrke dit brand både for dine medarbejdere i organisationen, men også for dine kunder. Du signalerer et professionelt og velovervejet brand, og du sender et samlet indtryk og sætter et aftryk på omverdenen. 

Vi hjælper dig med at skabe det unikke produkt, så du vil blive husket.

Se det med egne øjne i Charlottenlund

Er du blevet nysgerrig på notesbøger med logo, profiltøj eller andre promotionsløsninger, så er du også altid velkommen til at kigge forbi vores showroom i Charlottenlund. Her står vi klar til at besvare alle dine spørgsmål – store som små.

Vi har samarbejdet med alt fra Aldi, SaxoBank og til Volkswagen. Det gør, at vi kender til forskellige muligheder, og du kan i vores showroom se et stort udvalg af vores mange produkter og tidligere cases.

 

Du kan kontakte os på +45 35850150 eller via mail best@bestpromotion.dk.

Notesbøger kan leveres i alle kvaliteter og prisklasser.

Brug for hjælp?

Så er vi klar til at hjælpe dig til de helt rigtige branded produkter for din virksomhed.

Ring til Jan eller Karsten på tlf. 35 85 01 50
Mandag – fredag kl. 8-16