Be your brand 

Sports- og løbetøj 

Leverandør: Craft

Kategorier: Sportstøj

Branding på farten 

Løbetøj i god kvalitet

Hos BestPromotion leverer vi alt i sports- og løbetøj med dit logo og brand. Vi forhandler kun den bedste kvalitet, og vi kan varmt anbefale vores forhandler Craft Sportswear, som vi har arbejdet sammen med af flere omgange.

Med Craft sports- og løbetøj er du garanteret et produkt i topkvalitet, hvor der er fokus på komfort og funktionalitet i et trendy og moderigtigt design. Med løbetøj som reklamegave kan du give dine kollegaer, medarbejdere eller kunder en kvalitetsoplevelse, og så får du ovenikøbet dit brand og logo ud i naturen eller ind i træningscentrene, hvor du kan opnå større brandkendskab.

En gave, der giver mening

Hvis en gave skal være god, så skal den kunne bruges i hverdagen, og den skal være af den helt rigtige kvalitet. På den måde kan modtageren virkelig mærke, at der er blevet tænkt på dem.

Sports- og løbetøj er en gave, der næsten altid er en sikker vinder. Alle kan bruge en løbetrøje eller et par løbebukser til store og små aktiviteter, og særligt, hvis det føles lækkert at have på imens. 

 

Med vores kvalitetsfyldte løbetøj giver du også din modtager et positivt indtryk af dig og dit brand. Du fremstår kvalitetsbevidst og seriøs, og du har samtidig glædet en kunde eller en kollega, som kommer til at huske dig – og som på sin løbetur gerne vil tage sin løbetrøje på med dit logo.

Læs vores store, online løbekatalog ved at klikke på billedet til højre.

Du behøver ikke at tage vores ord for det 

Vi har masser af erfaring med at designe, planlægge og levere promotions- og reklameløsninger, med vores kunders specifikke formål og brand for øje. Vi starter altid glædeligt dialogen med en uforpligtende samtale, hvor vi sammen finder frem til den helt rigtige løsning for jer.

 

Derfra gør vi hos BestPromotion en dyd ud af at lære jeres virksomhed, vision og brand at kende ind til benet, så vi er helt sikre på, at vi tilbyder jer den bedste løsning. Og det er ligegyldigt, om der er tale om løbetøj, displayløsninger, kaffekopper eller andre reklamegaver

 

Sådan har vi gjort det i mange år, og vi har arbejdet sammen med kunder indenfor mange forskellige brancher, f.eks. Aldi og Volkswagen

Du kan læse mere om deres oplevelse her.

Vil du vide mere?


Hvis du er blevet nysgerrig på sports- og løbetøj som reklamegave, eller bare har lyst til at høre mere om, hvad vi kan tilbyde hos BestPromotion, så er I altid velkomne til at kigge forbi i vores showroom i Charlottenlund.

Her viser vi vores store udvalg frem i sportstøj fra Craft Sportswear samt tilbehør og sports- og løbetøj fra andre brands frem.

Kontakt os på telefon +45 35850150 eller via mail best@bestpromotion.dk.

Brug for hjælp?

Så er vi klar til at hjælpe dig til de helt rigtige branded produkter for din virksomhed.

Ring til Jan eller Karsten på tlf. 35 85 01 50
Mandag – fredag kl. 8-16