fbpx

 BestPromotion kan skabe jeres unikke

Padel bat, tøj og udstyr med logo

Leverandør: BestPromotion

Kategorier: Sportstøj og Udstyr

Vi hjælper med

 

Padel bat og tilbehør med logo

Padel tennis

Hos BestPromotion har vi stor erfaring med levering af sportstøj og sportsudstyr som spilletøj, sportsudstyr, caps, huer, halstørklæder og meget andet til mange forskellige sportsgrene som bl.a. fodbold, håndbold, ishockey, basket og senest Padel tennis.

Vi har et stærkt team som hjælper med et kreativt oplæg på jeres Padel tennis tøj og udstyr til jeres virksomhed eller klub, og kommer med forslag til design samt produktvalg til jeres hold.

Vi har sammensat et Padel tennis katalog med produkter som kan laves med jeres logo. Lad os hjælpe jer fra A-Z med unikt spilletøj og udstyr med jeres logo/ brand.

Vi forhandler tøj fra Craft Sportswear og ketchere fra OPS – Our Padel Story som en serie af svenskudviklede padel ketchere. Se deres lille inspirations  video:

Som noget helt nyt har vi nu mulighed for at brande på Padel ketcherne med jeres logo på en eller to sider. Se vores prisliste i billedgalleriet til venstre.

 

 

Kontakt os på tlf. +45 35850150 eller via mail mail@bestpromotion.dk.

Vi har et inspirerende showroom i Charlottenlund, hvor I vil kunne får en masse inspiration til jeres nye padel tennis tøj og udstyr.

Se online-katalog ved at klikke på dette link.