Be your brand 

Padel udstyr med logo

Leverandør: BestPromotion

Kategorier: Sportstøj og Udstyr

Sæt dit præg på Padel banen med

Padel bat, tøj og udstyr med logo 

Hos BestPromotion har vi stor erfaring med levering af sportstøj og sportsudstyr som spilletøj, sportsudstyr, caps, huer, halstørklæder og meget andet til mange forskellige sportsgrene som bl.a. fodbold, håndbold, ishockey, basket og senest Padel tennis.

Mangler du derfor den helt rette markedsføring til det næste sportsevent, så kan vi hjælpe dig. Vi hjælper dig med den helt rette løsning til synliggørelse af dit brand på forskelligt sportsudstyr. 

Med stor succes har vi skabt og formet synlighed gennem promotionsløsninger i alt fra padel udstyr med logo, displayløsninger, profiltøj til kaffekrus og notesbøger med logo. Vi sammensætter og skræddersyer løsninger til hver enkelt virksomhed, så du får det bedste resultat.

Styrk dit brand ved at være synlig i det offentlige rum. Denne synlighed gør, at jeres potentielle kunder husker jer, og at I danner rammerne om den helt rette brugeroplevelse af jeres brand og virksomhed.

Vi har sammensat et Padel tennis katalog med produkter, som kan laves med jeres logo. Se det ved at klikke på billedet nedenunder. 

Et kompetent og erfarent team

Vi har et stærkt team, som hjælper med et kreativt oplæg på jeres Padel tøj og udstyr til jeres virksomhed eller klub. Vi tager dig i hånden, når vi kommer med forslag til design, samt når vi sammen vælger de helt rigtige produkter til jeres hold.

Med vores mere end 25 års erfaring kan vi hjælpe dig fra A-Z med unikt spilletøj og padel udstyr med jeres logo/brand. I er med i alt fra designfasen til produktvalg. Med BestPromotion er du derudover også sikret højeste kvalitet, da vi ikke går på kompromis med kvaliteten hos vores leverandører.

Vi forhandler tøj fra Craft Sportswear og bat fra OPS – Our Padel Story, som er en serie af svensk udviklede padel bat. Som noget helt nyt har vi nu mulighed for at brande på Padel bat med jeres logo på en eller to sider. Se vores egen lille inspirations video herunder: 

Padelkataloger

Skab værdi med Padel udstyr med logo

Vi leverer unikke produkter, som folk husker, og med padel udstyr med logo eller spilletøj kan du sende dine vigtige budskaber ud gennem enten tøj til dine egne medarbejdere eller som sponsoreret tøj. Det giver dig reklameværdi og sender et velovervejet, positivt signal og førstehåndsindtryk.

Lyder det, som noget du og din virksomhed gerne ville prøve af eller se nærmere på, så er du altid velkommen til at kigge forbi til en uforpligtende snak i vores Showroom i Charlottenlund. Her kan du samtidig se nærmere på vores produkter og tidligere cases.

I vores showroom har vi en masse inspiration klar til dig, så du kan få et indtryk af jeres muligheder. Her kan du også se et stort udvalg af vores andre produkter og promotionsløsninger.

Du kan derudover også kontakte os på telefon: +45 35850150 eller via mail best@bestpromotion.dk. Vi er fleksible, og du kan ofte forvente rigtig hurtig svartid. Vi vender hurtigst muligt tilbage på din forespørgsel.

Gå i mellemtiden på opdagelse i vores katalog ovenfor, eller dyk ned i vores tidligere cases, så du kan blive inspireret hjemmefra.

Brug for hjælp?

Så er vi klar til at hjælpe dig til de helt rigtige branded produkter for din virksomhed.

Ring til Jan eller Karsten på tlf. 35 85 01 50
Mandag – fredag kl. 8-16