Be your brand 

Bæredygtige muleposer, skoposer og tasker

Leverandør: Halfar

Kategorier: Merchandise

Bliv synlig med 

Bæredygtige muleposer, tasker og skoposer

Hos BestPromotion har vi stor fokus på den bæredygtige omstilling. Vi er hele tiden opsøgende i vores branche på at finde bæredygtige profil- og promotionsløsninger. Vi ønsker derfor, at du som kunde også modtager og får et produkt i kvalitet, som kan bruges mange år frem.

En af vores mest solgte bæredygtige produkter er vores recycled fremstillet muleposer med lange stropper, som fås i 4 farver og som kan ses i vores galleri til venstre.

Muleposer af denne type kan både bruges som gaver eller som opbevaring til messer, hvis I som virksomhed ønsker at give en samlet gavepose med merchandise, blokke, kuglepenne eller andet til jeres deltagere.

En bæredygtig mulepose, taske eller skopose i høj kvalitet kan benyttes i lang tid, og det er derfor en god investering i et produkt, som ofte benyttes i dagligdagen – og længe. Du får på den måde ekstra synlighed i en længere periode.

Styrk dit brand med den rette synlighed. Lad dine kunder opleve, at du har omtanke på miljøet med bæredygtige promotionsløsninger.

Brug for hjælp?

Så er vi klar til at hjælpe dig til de helt rigtige branded produkter for din virksomhed.

Ring til Jan eller Karsten på tlf. 35 85 01 50
Mandag – fredag kl. 8-16

Bæredygtige reklamegaver der giver mening

Med øje for kvalitet har vi altid fokus på de rette materialer, leverandører og designs. Vi benytter os derfor af “Strømlinet shopper”, som er lavet af genanvendt bomuld og med lange håndtag. Det gør posen let anvendelig og robust i materialet.

Disse muleposer, tasker og skoposer er PVC frie og skabt med genbrugsmaterialer. Når vores produkter er PVC frie, betyder det, at der ikke er benyttet plastmateriale til fremstillingen af poserne.

Produktspecifikationer:

  • Højde (cm): 42
  • Bredde (cm): 38
  • Materiale: genanvendt bomuld
  • Materialeegenskab: PVC-frit, genbrugsmateriale

Hvad er priserne for muleposer, tasker og skoposer? 

Har du set dig varm på denne promotionsløsning i form af bæredygtige muleposer, tasker og skoposer til din virksomhed, kan du finde priserne herunder. Pris pr. stk. er inklusiv et farvet logotryk på 1. side i en maksimal størrelse på 28 x 28 cm.

  • V/   100 stk.       37 kr.
  • V/   250 stk.       32 kr.
  • V/   500 stk.       27,5 kr.
  • V/ 1000 stk.       24 kr.

Priserne er ex. moms og fragt.

Ønskes der priser til flere farver eller på begge sider, så kontakt os for et tilbud. Vi tager gerne en uforpligtende snak om dine ønsker og behov.

Kompetent samarbejde i Charlottenlund

Hvis du kunne være interesseret i at se nærmere på vores produkter og dine bæredygtige muligheder, er du velkommen til at komme forbi vores showroom i Charlottenlund. Her er vores kompetente team samlet og står klar til at finde den bedste promotionsløsning til dig.

Vi har mere end 25 års erfaring med denne type af promovering gennem gaver, profiltøj, displayløsninger og meget andet. Gennem de seneste mange år har vi blandt andet samarbejdet med alt fra Volkswagen til SaxoBank, og vi kender derfor både til forskellige målgrupper og tilgange.

Se tidligere cases.

Vi sikrer dig det bedste samarbejde, hvor du er med fra designfasen til produktvalg. Du får derfor præcis det resultat, du ønsker, når du bestiller bæredygtige muleposer, skoposer og tasker. Vi mener, at det bedste resultat kommer i en god og konstruktiv dialog med dig.

Du har altid mulighed for at kontakte os for yderligere information eller spørgsmål på +45 35850150 eller via mail best@bestpromotion.dk

Vi glæder os til at høre fra dig og skabe de bedste bæredygtige minder for dine kunder.