fbpx

Læs om vores kompetencer indenfor:

Gaver

Its a givers game 

Gaver i stort udvalg & små detaljer

Firmajulegave, kundegave, eller jubilæumsgave. Uanset hvilken anledning, der er tale om, så handler det om at finde den rigtige gave: den velvalgte gave.

Den velvalgte gave viser, at den er givet med omtanke, og at relationen til modtageren værdsættes.

Og gaven bidrager ikke kun til modtagerens opfattelse af virksomheden, men også til omgivelsernes opfattelse af virksomheden.

Hos BestPromotion sørger vi for, at vores kunder kan finde den rigtige gave til enhver anledning, ved at have et stort udvalg af kendte mærkevarer at vælge mellem, som vi har forhandling af via vores medlemskab af New Wave Profile, som er Skandinaviens største kæde inden for Profil og Promotion produkter samt firmagaver.

Igennem New Wave Profile kan vi også tilbyde Joyful gift cart, som er en unik gavekortløsning, hvor der følger en gratis medgave med sammen med det valgte gavekort.

Vi hjælper gerne med at få skræddersyet de små detaljer, såsom indpakning og kort. At sætte et personligt præg på gaven viser, hvor meget modtageren betyder.

Vores solide erfaring og kompetencer inden for området, samt vores evne til at sætte os ind i og forstå din forretning, strategi og udfordringer gør at vi er med til at styrke dit brand og dine relationer igennem vores full service concept. 

Ønsker du at høre mere om så kontakt os på tlf. +45 35 85 01 50 eller på mail mail@bestpromotion.dk

Få inspiration til jeres gaver her