Be your brand

Gør et indtryk med små og store gaver

Skab opmærksomhed

Giv den helt rigtige reklamegave

Firmajulegaver, kundegaver eller jubilæumsgaver. Uanset hvilken anledning, der er tale om, så handler det om at finde den rigtige reklamegave: den velvalgte gave.


Når du giver den helt rigtige reklamegave, viser du dine relationer, at der ligger en god mængde omtanke bag. Det viser, at du værdsætter dine medarbejdere og kunder, når du lægger tid og energi i at finde den helt rigtige gave.

Men det kan være en udfordring at finde lige præcis den reklamegave, der gør forskellen. Hos BestPromotion sørger vi for, at du finder det helt rigtige til enhver anledning. 

Vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig indenfor promotion?

Brug for hjælp?

Så er vi klar til at hjælpe dig til de helt rigtige branded produkter for din virksomhed.

Ring til Jan eller Karsten på tlf. 35 85 01 50
Mandag – fredag kl. 8-16

Vi hjælper jer med at finde den helt rigtige reklamegave

Vi lægger stor vægt på at finde en reklamegave, der bidrager til modtagerens syn på virksomheden, men som også kan være med til at ændre omgivelsernes opfattelse af jer. 

Med den helt perfekte gave kan I tilmed styrke jeres eget brand og image. Når I forærer en reklamegave til jeres kunder, er de med til at profilere jeres virksomhed, hvis de modtager en gave med jeres logo og navn på.

Reklamegaver af kvalitet

Vi forhandler en lang række kendte mærkevarer, som du kan vælge imellem, når du skal finde den helt rette reklamegave. Via vores medlemskab af New Wave Profil, der er Skandinaviens største kæde inden for Profil og Promotion produkter og firmagaver. 

Her kan du vælge imellem produkter, hvor den gode kvalitet er sikret, og hvor du kan finde en reklamegave til enhver lejlighed og type af relation. 

Gennem vores medlemskab hos New Wave Profile kan vi tilmed tilbyde Joyful Giftcard, som er en helt unik gavekortsløsning, hvor der følger en ekstra gave med sammen med gavekortet. På den måde syner du ekstra gavmild i din kunder eller medarbejderes øjne.

De små detaljer tæller

Hos BestPromotion hjælper vi dig ikke kun med at finde den mest unikke gaveløsning. Vi er også altid klar til at rådgive dig ned til den mindste detalje, så indpakning og kort er lige så gennemtænkt som selve reklamegaven.

Det er vores erfaring, at de reklamegaver, der gør det største indtryk, er dem med et personligt præg. Så jo mere vi kæler for detaljen, jo mere er din investering i en reklamegave værd – både for dig og for modtageren.

Du får altid personlig rådgivning

Fra du kontakter os, til det øjeblik, hvor du står med din reklamegave i hånden, står vi til rådighed for dig. Sparring og rådgivning er en del af vores full service koncept, hvor vi sætter en dyd i at lære dig, din virksomhed, forretning, strategi og eventuelle udfordringer at kende, så vi kan finde den mest unikke reklamegave. 

Er du interesseret i at høre mere?

Få inspiration til jeres gaver her