BestPromotion kan skabe jeres unikke

Padel tennis tøj og udstyr

Leverandør: BestPromotion

Kategorier: Sportstøj og Udstyr

Vi hjælpe med

Padeltennis tøj og udstyr

Padel tennis

Hos BestPromotion har vi stor erfaring med levering af sportstøj og sportsudstyr som spilletøj, sportsudstyr, caps, huer, halstørklæder, og meget andet til mange forskellige sportsgrene som bl.a. fodbold, håndbold, ishockey, basket og senest Padel tennis.

Vi har et stærkt team, som hjælper med et kreativt oplæg på jeres Padel tennis tøj og udstyr til jeres virksomhed eller klub og kommer med forslag til design samt produktvalg til jeres hold.

Vi har sammensat et Padel tennis katalog med produkter som kan laves med jeres logo. Lad os hjælpe jer fra A-Z med unikt spilletøj og udstyr med leres logo/ brand.

Vi forhandler tøj fra Craft Sportswear og ketchere fra OPS – Our Padel Story som en serie af svenskudviklede padel ketchere se deres lille inspirations  video:

Kontakt os på tlf. +45 35850150

eller på mail mail@bestpromotion.dk.

Vi har et inspirerende showroom i Charlottenlund, hvor i vil kunne får en masse inspiration til jeres nye padel tennis tøj og udstyr.

Se online-katalog ved at klikke på dette link : https://bestpromotion.dk/wp-content/uploads/2021/05/Padel-tennis-2021.pdf