Be your brand.

Profiltøj med karakter

Vi leverer unikt profiltøj

Skab helhed i dit brand med profiltøj til mænd og kvinder.

Brug for hjælp?

Så er vi klar til at hjælpe dig til de helt rigtige branded produkter for din virksomhed.

Ring til Jan eller Karsten på tlf. 35 85 01 50
Mandag – fredag kl. 8-16

Med det rigtige profiltøj skaber du en helhedsoplevelse af dit brand for både kunder og medarbejdere. Vi hjælper dig med at skabe unikt profiltøj for din virksomhed, herunder både sportstøj og arbejdstøj, for både kunder og medarbejdere.

Hos BestPromotion har vi stor erfaring med at levere profiltøj, og vi finder altid den bedste løsning til vores kunder. Profiltøj sender altid et budskab og derfor er det vigtigt, at både udseende og kvalitet går hånd i hånd. 

Tøj med branding er en særlig del af en virksomheds udtryk. Med profiltøj bæres virksomhedens brand af medarbejdere og kunder, som interagerer med omverdenen. Det giver en helhedsoplevelse af dit brand.

Din virksomheds brand skal komme til udtryk

Hos BestPromotion fokuserer vi på, at tøjet fungerer for dem, der skal bruge det. Fungerer tøjet, er det med til at give medarbejderne den rette komfort og derved større arbejdsglæde

Det er for os derfor både vigtigt at ramme essensen og kernen af din virksomhed, uden at gå på kompromis med kvalitet på produktet og udseendet af dit profiltøj. 

Igennem vores full service koncept finder vi det helt rette tøj til vores kunder. Vi tager dig med på rejsen fra A-Z i alt fra designfase, udviklingsfase og produktvalg, så du får det profiltøj, du ønsker.

Vores fokus er altid at finde den perfekte kombination af trends, design, komfort, funktionalitet og branding, så tøjet får det helt rette udtryk og passer til medarbejderne og situationen, som tøjet skal bruges i.

Profiltøj med logo er med til at øget synlighed og giver din virksomhed god reklameværdi og markedsføring, når dine ansatte eller kunder bevæger sig rundt til konferencer, på gaden og i dagligdagen.

Ved at samle din virksomhed med et fælles udtryk gennem profiltøj skaber du en samlet historie omkring dit brand, og det giver et godt indtryk på potentielle kunder eller samarbejdspartnere. 

Vi samarbejder med alle brancher og fag, og vi har samarbejdet med SaxoBank, Planday, Volkswagen og mange flere. Kun fantasien sætter grænser for dine muligheder.

Et samarbejde med BestPromotion

Profiltøj er en investering i din markedsføring, som skaber nysgerrighed, interesse og et godt førstehåndsindtryk af din virksomhed, samtidig med, at dine ansatte mærker en tilknytning og tilhørsforhold til dit brand.

Skab genkendelighed for din virksomhed, så kunder og medarbejdere husker dig. Det er investeringen værd.

I et samarbejde med os hos BestPromotion finder vi den bedste løsning for din virksomhed, om det er profiltøj, promotionsgaver eller displayløsninger

Vi sikrer dig personlig og professionel rådgivning med masser af fleksibilitet, hvor du kan kontakte os med hurtigt tilbagevendende svar. Vi samarbejder kun med håndplukkede dygtige leverandører, så vi sikrer kvaliteten i dit profiltøj.

 

Ønsker du at se nærmere på dine muligheder for profiltøj, kan du besøge vores showroom i Charlottenlund, hvor vi står klar til at besvare dine spørgsmål.

Ønsker du ellers at høre mere, så kontakt os på tlf. +45 35 85 01 50 eller på mail best@bestpromotion.dk.

Casual

Business

Sport