Be your brand 

Specialdesignede kaffekopper, termokrus og drikkedunke

Leverandør: Sagaform, Best promotion

Kategorier: Merchandise

Sluk tørsten med 

Kaffekrus, termokrus og drikkedunke i alle former og farver

En let måde at integrere sit brand på i hverdagen, er ved at finde de helt rigtige reklamegaver, som både bliver husket og som også er anvendelige.

Tænk på, hvor mange gange i løbet af en arbejdsdag, du selv drikker vand og kaffe, eller hvor mange gange, du har budt dine kunder eller partnere på læskende drikke til et møde, eller dine besøgende på en flaske postevand til messer.

Derfor er kaffekopper, termokrus og drikkedunke en rigtig god reklamegave, fordi folk benytter dem ofte og i mange forskellige situationer. Med specialdesignede kaffekopper og drikkedunke kan du nå ud til mange flere med dit brand, end du tror.

Derfor tilbyder vi specialdesignede kaffekopper, termokrus og drikkedunke i god kvalitet, så du altid er sikker på, at dine kunder husker dig, når de trænger til at slukke kaffetørsten.

Sammen designer vi dine nye kaffekopper, termokrus eller drikkedunke med dit logo og visuelle identitet, så de passer perfekt til jeres brand og formål.

Vi har erfaringen

Vi designer kaffekopper, termokrus og drikkedunke til dig og din virksomhed i alle slags former og farver. Det kan både være et klassisk design til kaffekoppen, eller et mere opsigtsvækkende valg til drikkedunken, som man lægger mærke til. 

Mulighederne er mange, og med vores ekspertise og erfaring på området har vi masser af inspiration, der hurtigt sætter gang i den kreative proces. Vi har bl.a. designet, planlagt og leveret design indenfor promotionsløsninger for Saxo Bank,  og du kan læse mere om deres oplevelse lige her.

Find inspiration i vores katalog ved at klikke på billedet til højre.

Styrk din bæredygtige profil med miljøvenligt merchandise

Med kaffekopper, termokrus og drikkedunke sender du et positivt signal. Det er bedre for miljøet ikke at benytte engangsservice, og du fremstår som en seriøs og velovervejet virksomhed, når du tager ansvar for, at dine kunder ikke drikker af engangskrus og plastikkopper.

Merchandise kan være med til at styrke dit brand, hvis det bliver gjort på en meningsfuld måde. Det er vi specialister i hos BestPromotion, og vi gør ikke noget uden, at vi har et klar formål med det.

Vi sætter os altid ind i vores kunder virksomhed, brand og formål, så vi kan designe den bedst tænkelige løsning for jer – om det er design af kaffekopper, displayløsninger eller andre reklame- og promotionsgaver.

Nysgerrig?


Vi er altid klar på en uforpligtende snak i vores showroom i Charlottenlund. Her kan du også få en masse inspiration til andre måder at bruge merchandise på, og vi kan tage en dialog om, hvad der passer bedst til jeres brand og formål.

Vores merchandise i kaffekopper, drikkedunke og andre væskebeholdere kan laves i en masse forskellige former og farver og kan komme med og uden logo og gravering. Alle kaffekopper, termokrus og drikkedunke laves desuden i alle prisklasser.

Kontakt os for yderligere information på tlf. +45 35850150 for at høre nærmere, eller send os også gerne en mail via best@bestpromotion.dk.

Brug for hjælp?

Så er vi klar til at hjælpe dig til de helt rigtige branded produkter for din virksomhed.

Ring til Jan eller Karsten på tlf. 35 85 01 50
Mandag – fredag kl. 8-16