Be your brand 

Bæredygtige reklamegaver 

Leverandør: Wow

Kategorier: Merchandise

Gør en forskel med vores 

Bæredygtige kollektion af reklamegaver

Hos BestPromotion tænker vi hver dag over, hvilket aftryk vi efterlader i kraft af vores produktion af promotionsløsninger og reklamegaver. Derfor er vi stolte af at løfte sløret for det seneste label i BestPromotion-folden: WOW.

WOW er en grøn og bæredygtig kollektion, der består af produkter i høj kvalitet, og som er produceret i en grøn, bæredygtig eller 100% FairChain fremstillingsmåde.

Det er nyt, innovativt, det giver mening for dig, dine medarbejdere og kunder – og så er det bedst af alt grønt!

 

Gør en forskel

Vores bæredygtige kollektion af reklamegaver er en oplagt mulighed for dig, der gerne vil sende et stærkt og ansvarsfuldt signal og samtidig ønsker at glæde dine medarbejdere eller kunder med en gave, der er bæredygtig. 

Vores mission med den bæredygtige kollektion WOW har to formål. Først og fremmest vil gøre vores for at være med til at reducere plastikspild, så vi kan tilbyde vores kunder så naturlige produkter, som muligt.

Derudover lancerer vi også vores bæredygtige kollektion WOW, så vi kan hjælpe med at skabe et bedre liv for dem, der er mindre heldige over hele kloden. Derfor indgår der også produkter i vores bæredygtige kollektion, som er produceret på en 100% FairChain fremstillingsmåde.

Et stort udvalg af bæredygtige produkter 

Hvis du er på udkig efter en bæredygtig reklamegave, så er WOW-kollektionen det rigtige sted at starte. Her finder du en lang række forskellige gaver. 

Du kan finde alt fra kaffekopper lavet af genbrugsmateriale, miljøvenlige notesbøger eller kuglepenne lavet på kaffegrums. Kun fantasien sætter grænser, og vores store WOW-kollektion byder på både æstetiske, kvalitetsbevidste og bæredygtige produkter.

Vi tilføjer løbende nye produkter til vores bæredygtige kollektion, hvor vi finder de bedste produkter, der giver mening for både dig og vores jordklode.

Link til katalog finder du her.

Styrk dit brand med bæredygtige reklamegaver

Vælger du en af vores gaver fra vores bæredygtige kollektion, så sender du et ansvarligt signal til din modtager. Det styrker dit brand, hvis dine modtagere oplever, at I som virksomhed tænker på at vælge bæredygtige produkter, der har en lang holdbarhed og som har været ansvarlig at producere. 

En bæredygtig reklamegave er fremtiden for reklamemarkedet, og vi garanterer, at du ikke kan gå galt i byen med et af vores mange produkter fra WOW-kollektionen.

Vi hjælper også altid vores kunder med at finde frem til den helt rigtige bæredygtige reklamegave. Vi sætter os ind i jeres virksomheds brand, vision og formål, før vi begynder på den kreative proces med design, produktion og levering. På den måde sikrer vi, at I bliver afsender på en bæredygtig reklamegave, der giver mening for lige præcis jeres virksomhed.

Vil du høre mere om vores bæredygtige produkter? 

Hos BestPromotion er vi altid klar på en uforpligtende snak, hvor vi kan uddybe vores WOW-kollektion og vise jer de produkter, som I kan vælge imellem.

Det foregår i vores showroom i Charlottenlund, hvor du også kan se et stort udvalg af vores andre reklame- og promotionsløsninger som f.eks. muleposer, kaffekopper og profiltøj

Kontakt os for yderligere information på +45 35 85 01 50 eller via  best@bestpromotion.dk.

Brug for hjælp?

Så er vi klar til at hjælpe dig til de helt rigtige branded produkter for din virksomhed.

Ring til Jan eller Karsten på tlf. 35 85 01 50
Mandag – fredag kl. 8-16