fbpx

Læs om vores kompetencer indenfor:

Reklame og promotionprodukter 

Du får mere end 25 års erfaring i at skabe det unikke

Få brandet jer igennem unikke promotion-produkter

Der findes utroligt mange promotion/reklameprodukter.

Alt fra powerbanks til bamser. De kan alle få en farve og et logo. Og de kan styrke en virksomheds profil og skabe en effekt – hvis de er relevante.

Promotion/reklameproduker kan have mange forskellige formål, som f.eks. at skabe opmærksomhed, opfordre til handling, skaffe nye kunder eller noget helt andet.

Hos BestPromotion har vi mere end 25 års erfaring med at udvikle unikke reklameartikler, der både afspejler virksomhedens brand og er relevante for vores kunders målgruppe og behov.

Vores solide erfaring og kompetencer inden for området, samt vores evne til at sætte os ind i og forstå vores kunders forretning, strategi og udfordringer gør at vi er med til at styrke vores kunders brand igennem vores full service concept.

 

Ønsker du at høre mere, så kontakt os på tlf. +45 35 85 01 50 eller på mail mail@bestpromotion.dk

Vores løsninger

Når vi udvikler promotion/reklameprodukter til vores kunder, tager vi enten udgangspunkt i et specifikt lagerprodukt fra en af vores mange leverandører, eller skaber og udvikler produktet fra bunden. Det afhænger af den specifikke kundes forretning, situation og behov.

Inden for standard produkter kan vi tilbyde mange muligheder inden for vidt forskellige produktkategorier igennem vores store leverandørnetværk, som er udviklet igennem 25 år. Vi sætter en ære i at finde frem til de rigtige promotionsprodukter, som giver en unik branding af vores kunders brand, som bliver trykt, graveret eller på anden vis gengivet på produkterne alt efter ønske.

Vi skaber jeres unikke speciel fremstillet reklame produkter

Når der er brug for helt specielle og unikke promotion produkter, så udvikler vi det fra bunden. Vi kalder det en specialproduktion, og skaber herved unik branding af virksomheden.

Valgmulighederne i forhold til materialer, funktioner og detaljer gør det muligt i højere grad at folde en virksomheds brand og personlighed, eller et specifikt budskab ud. Igennem det kreative sammenspil med os er det virksomhedens ønsker og produktets formål, der er afgørende for slutproduktet.

Uanset hvilken løsning virksomheden ønsker, så sikrer vi sammenhæng og en rød tråd mellem virksomhedens strategi og produktet.

Få inspiration til jeres promotionprodukter her